plante og MOSEvegger

Beplanting i interiør, som er laget av preserverte planter og mose, er en av de siste designtrendene i verden og er synlig nesten overalt. Grønne plante og mosevegger kan enkelt tilpasses restauranter, hoteller, spa, salonger, kjøpesentre, kontorer og selvfølgelig hjemme.

For å oppfylle de høyeste standarder er våre vertikale grønne plantevegger, mosevegger eller vertikale hager laget av høy kvalitets mose samlet i norske skoger og andre skogplanter, som blir biologisk behandlet og derfor trenger ikke noe spesiell pleie, lys eller vann, men fortsatt kjennes og ser helt naturlig ut!

Denne løsningen leverer et langvarig, naturlig og estetisk vakker produkt som hjelper våre kunder med å spare både tid og penger.

Som planteveggdesigner kan vi lage forskjellige skisser som hjelper med å skreddersy unik design og bestemme hvilket utforming, farge og størrelse kundene våre ønsker på sin mosevegg. Vi bruker flere typer mose, flat, rund og skandinavisk mose (reinlav) som lar å utforme 3D levende mosebilder også i forskjellige farger. Blir det en mosevegg av skandinavisk mose eller en vegg laget av preparert flat og rund mose og forskjellige skogplanter? Det er helt opp til deg.